Ce trebuie sa stii inainte sa-ti aplici folie auto pe masina ta

In primul rand cunoasterea cu certitutine a producatorului foliei este conditia cea mai importanta; folia LLumar este produsa in SUA si Anglia de compania CPFilms Inc., companie care activeaza in domeniu de peste 30 de ani si care se ocupa de livrarea de folii protectoare si pentru celebrele zgarie-nori vazute in filmele americane.
Aveti incedere in produsele care au specificate pe ambalaje normativele europene EN410 si EN673 si nu in cei care au tiparit coeficienti in IR (Infra Red) deoarece acestea pot fi derutante neexistand un sistem clar de cuantificare a radiatiilor in IR.
Un alt coeficient de care trebuie tinut cont este TSER (Reflectia Totala a Energiei Solare) a carei specificare trebuie sa existe pe ambalaj.
In ultimul rand, dar deloc nu ultimul ca importanta, il reprezinta montatorul acestor folii, calitatea executiei putand sa pericliteze eficienta produsului. Montatorii autorizati LLumar pot oferi pe langa o calitate a serviciilor ireprosabile, si Certificate care ulterior pot fi folosite la cererea Politiei Rutiere.

Noi, echipa Cris Detailing avem o misiune simpla: sa oferim calitate și profesionalism. Suntem o echipă tanara, entuziasta, cu atentie la detalii si cu dorinta de a face lucrurile foarte bine. Am fost instruiti de cei mai buni profesionisti in domeniu, astfel, putem sa va asiguram ca suntem foarte buni in ceea ce facem. De asemenea, suntem autorizati de catre Registrul Auto Român pentru montare de folie auto.